Kerää aurinkolämpöä
vaivattomasti

Avullamme voit hyödyntää aurinkolämpöä ilman kalliita lisälaitteita.

Aurinkokeräin kerää lämpöä tehokkaasti

Ewarco Solar -aurinkokeräimellä esilämmitetään Ewarco-hybridilämmityslaitteelle tulevaa raitisilmaa. Keräin vangitsee tehokkaasti hajasäteilyn, joten se toimii myös pilvisillä ilmoilla.

Aurinkokeräin on täysin huoltovapaa ja sillä saavutetaan suuret säästöt lämmityskustannuksissa.

Aurinkokeräin asennetaan tyypillisesti talon ulkoseinään.

Suunniteltu kylmiin olosuhteisiin

Ewarco Solar aurinkokeräin on suunniteltu Suomen kylmiin olosuhteisiin ja pitkään lämmityskauteen. Aurinkokeräimellä esilämmitetään Ewarco-hybridilämmityslaitteelle tulevaa ulkoilmaa.

Pitkä toimintakausi

Ewarcon aurinkokeräin toimii myös talvipakkasilla, silloin kun perinteiset tasokeräimet odottavat toimettomina kevättä, lumeen hautautuneina. Ewarcon aurinkokeräin toimii myös pilvisellä säällä.

Täysin huoltovapaa

Ewarcon aurinkokeräin on täysin huoltovapaa. Sillä saavutetaan suuret vuotuiset säästöt talon lämmityskustannuksissa ja laitteiston ylläpitokustannuksissa.

Hyötyä läpi vuoden

Auringon lämpösäteily ei ole kiinni ulkoilman lämpötilasta, joten parhaan hyödyn saat kylmillä ilmoilla, juuri silloin kun se on tarpeen. Ewarco aurinkokeräimestä on hyötyä ympäri vuoden.

Autamme valitsemaan parhaan lämmitysjärjestelmän

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun pian yhteydessä.

Aurinkokeräintä voidaan hyödyntää myös kesällä

 

Kesällä, kun on tuloilman jäähdytystarve, täytyy aurinkokeräin ohittaa. Näin ollen keräin on toimeton parhaan ajan vuodesta. Lisättäessä keräimeen lämmönvaihdin, ilmasta-veteen, saadaan aurinkoisimmat kuukaudet hyödynnettyä käyttöveden lämmittämiseen.

Aurinkokeräimen avulla voidaan myös kerätä aurinkoenergiaa varastoitavaksi esim. maaperään, jolloin aurinkoenergiaa voi hyödyntää myöhemmin.

Sama keräin toimii siis kahden keräimen yhdistelmänä. Lämmityskautena lämmitetään tuloilmaa ja kesällä lämmitetään varaajaa, käyttöveden ja kosteiden tilojen lattialämmitykseen.