Ewarco 600 -sarjan yhteet,
kiertoilma

Tekniset tiedot – Ewarco 600 -sarjan yhteet, kiertoilma

Kiertoilmayhde D 100 ei kuulu vakiomalleihin, yhteen lisääminen on sovittava tilauksen yhteydessä. Kiertoilmakanavassa on käytettävä äänenvaimenninta. Kanavassa käytettävä myös säätöpeltiä ja sulkupeltiä, ilmamäärä säädetään max. 20 l/s

Kierrätysilmasysteemin toiminta:

  • Ewarcon kierrätysilmasysteemillä on tarkoitus jakaa lämpöä paikallisista lämpökeskittymistä muualle asuntoon tuloilman välityksellä, tulisijan läheisyydestä, korkeiden tilojen yläosasta jne.
  • Rakentamismääräykset eivät edellytä, että kierrätysilma olisi suodatettava. Jos suodatus halutaan, täytyy suodatin asentaa kierrätysilmakanavaan, Ewarcossa ei ole kierrätysilman suodatinta. Varsinaiset tuloilmasuodattimet ovat F7 luokan kasettisuodattimet.
  • Kiertoilmayhde on Ewarcon katossa tuloilmalohkossa (puhaltimen) imupuolella.
  • Ewarcossa on portaattomasti säädettävät EC-puhaltimet. Ohjaukseen on asetettu valmiiksi 10 nopeutta, nämä nopeudet vaihtavat aina molempien puhaltimien pyörimisnopeutta samanaikaisesti.
  • Puhaltimien keskinäinen tasapaino (ilmamäärät) voidaan asettaa laitteen ohjauksella halutuksi. Suhde säilyy automaattisesti muutettaessa puhallinnopeuksia. Tällä asetuksella voidaan lisätä tuloilmamäärä sopivaksi huomioiden kierrätysilmamäärä.
  • Kierrätysilma voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi lämmityskauden alkaessa ja pitää se päällä koko lämmityskauden ajan ja palata takaisin normaaliin.

Tutustu näihin oppaisiin

Käsittelemme oppaissamme aiheita, joista jokainen talon rakentaja tai lämmitysjärjestelmän vaihtaja saa hyviä vinkkejä.